En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Dom Perignon 2006 Special Edition Michaeal Riedel Giftbox

Varenummer:
Dom Perignon 2006 Special Edition Michael Riedel Giftbox
DKK  1.675,00

Det ekslusive og anerkendte Champagnehus Dom Perignon er berømt for deres velsmagende, eksklusive og visuelle imponerende udgivelser. De samarbejder med verdensberømte kunstnere for at lave disse mesterværker. Denne gang har Dom Perignon lanceret en Limited Edition i samarbejde med den tyske kunstner Michael Riedel. Dette kunstværk leveres med en flot gaveæske, med kunstnerens navn og desi …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Det ekslusive og anerkendte Champagnehus Dom Perignon er berømt for deres velsmagende, eksklusive og visuelle imponerende udgivelser. De samarbejder med verdensberømte kunstnere for at lave disse mesterværker. Denne gang har Dom Perignon lanceret en Limited Edition i samarbejde med den tyske kunstner Michael Riedel. Dette kunstværk leveres med en flot gaveæske, med kunstnerens navn og design printet på. Denne flaske kommer med en gaveæske.

Detaljer
Type Champagne/mousserende
Land Frankrig
Område Champagne
Producent Moet & Chandon Champagne - Dom Perignon
Producent Moet et Chandon Champagne
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2006
Emballagetype Gavekasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dom Perignon 2006 Special Edition Michaeal Riedel Giftbox

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.