En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Deutz Brut & 2 stk. Riedel Performance Champagne Glas

Varenummer:
Deutz Brut & 2 stk. Riedel Performance Champagne Glas
DKK  778,00
Huset er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. Allerede dengang lagde kompagnonerne fra start en linje, hvor kvaliteten var det primære. En linje der i dag følges præcist af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at …

Se flere detaljer

På lager

Huset er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne. Allerede dengang lagde kompagnonerne fra start en linje, hvor kvaliteten var det primære. En linje der i dag følges præcist af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz. 

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.

Siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882 har Deutz da også været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagne.

Denne her har en flot gylden farve med et grønt skær. Den er frisk og blomsteragtig i duften med mandelaroma. Så har den en ren, rig og cremet smag, en smuk fyldig krop og en ekstrem finesse. Elegance på flaske. Simpelthen. Vi er vilde med den - især når den serveres i det helt rigtige glas fra dygtige Riedel????

Riedel Performance Champagne er skabt med brede former, der er med til at frigive hidtil ukendte aromaer i din champagne! Performance er den nye ultimative glasserie fra Riedel. Efter tre generationer med kunsten at udforske og udvikle druespecifikke vinglas har Georg Riedel og Maximilian J. Riedel brugt deres erfaring til at skabe denne glasserie. Glassene er lette og har en lang levetid. De er udformet i fin krystal med lange smukke stilke. Glassenes bowler har flotte detaljer, der både giver glassene et smukt æstetisk udtryk, men også har det formål at åbne vinene op og frigive flere aromaer

Detaljer
Type Champagne
Drue Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Land Frankrig
Område Champagne
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Deutz Brut & 2 stk. Riedel Performance Champagne Glas

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.