En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

de Venoge - Louis XV - 1996

Varenummer:
de Venoge - Louis XV - 1996
DKK  2.500,00

En royal champagne, som "de Venoge" har tilegnet den franske kong Louis XV, der var direkte ansvarlig for tilblivelsen af den vin, som vi i dag kendes som Champagne.

Cuvée Louis XV skabes på 50% Pinot Noir og 50% Chardonnay. Vinen lagres i 10 år på flaske i kældrene under champagnehuset i Epernay.

En exceptionel champagne. Delikat, blød, lækker og med en sofistikeret fine …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

En royal champagne, som "de Venoge" har tilegnet den franske kong Louis XV, der var direkte ansvarlig for tilblivelsen af den vin, som vi i dag kendes som Champagne.

Cuvée Louis XV skabes på 50% Pinot Noir og 50% Chardonnay. Vinen lagres i 10 år på flaske i kældrene under champagnehuset i Epernay.

En exceptionel champagne. Delikat, blød, lækker og med en sofistikeret finesse. De bløde bobler masserer tungen, mens mundhulen flydes med et væld af aromaer, der løber sammen i en fyldig og vedholdende eftersmag.

Velegnet til kødretter, fisk, skaldyr eller som en eksklusiv velkomst før middagen. En champagne, der er skabt til livets største lejligheder og begivenheder.

97 point hos Robert Parker!!!
"What a gorgeous bouquet is this! (...) If you like matured Champagnes, you'd die for this. On the palate, however, this is a fascinatingly pure, fresh, tight and delicate Champagne that is lithe and perfectly balanced but also concentrated. The finish is again pure, fresh and mineral, with stewed apricot and peach flavors in the salty aftertaste. This is a great delicacy delivered onto the palate with sophisticated intensity and stunning tension."

Den 25. maj 1728
udstedte den franske kong Louis XV et dekret, der udelukkende tillod salg, transport og markedsføring af vine tappet på flaske fra champagnedistriktet. En historisk beslutning med enorme følger for producenterne i Champagne. Hvad der indtil da kun havde været en lokale tradition blev nu et fænomen, og et særpræg for vinene fra champagneregionen. Dekretet betød, at den mousserende effekt skabt fra gæringen på flaske, udelukkende kunne foretages på flasker tappet i champagneregionen. Dette var det kommercielle startskud, som nu har gjort vinene fra Champagne kendt over hele verden.

Detaljer
Type Champagne/mousserende
Drue Chardonnay, Pinot Noir
Land Frankrig
Område Champagne
Producent Champagne De Venoge
Producent Champagne De Venoge
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 1995
Emballagetype Gavekasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:de Venoge - Louis XV - 1996

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.