En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Croix de Pérenne 2018 6 flasker i trækasse

Varenummer:
Croix de Pérenne 2018 6 flasker i trækasse
DKK  1.350,00
Jeg har fået fingrene i endnu et parti af selve TOP-Cuvéen fra Chateau Pérenne, Croix de Pérenne. Denne gang årgang 2018.Skulle det ikke være nok, er dråberne i denne flaske produceret af Bernard Magrez med ønologen Michel Rolland i spidsen. Det samarbejde har resulteret i en helt mageløs Bordeaux-vin: En sort og kraftfuld fætter, som naturligvis tåler flere år i kælderen, men også k …

Se flere detaljer

På lager

Jeg har fået fingrene i endnu et parti af selve TOP-Cuvéen fra Chateau Pérenne, Croix de Pérenne. Denne gang årgang 2018.

Skulle det ikke være nok, er dråberne i denne flaske produceret af Bernard Magrez med ønologen Michel Rolland i spidsen. Det samarbejde har resulteret i en helt mageløs Bordeaux-vin: En sort og kraftfuld fætter, som naturligvis tåler flere år i kælderen, men også kan nydes allerede nu efter et par timer på karaffel. Det er atlså gourmet, gourmet og gourmet - hvis jeg selv skal sige det.

6 flasker indhyllet i en flot trækasse til 1350,00 kr.
Detaljer
Type Rødvin
Drue Merlot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Kendall Jackson
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 15,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Croix de Pérenne 2018 6 flasker i trækasse

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.