En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

NORLIQ Creme De Sureau Likør, 50 cl.

Varenummer:
Creme De Sureau
DKK  199,00
Kun det bedste er godt nok til vores kunder, hvorfor vi udbyder et specielt udvalg af unikke og danske produkter, hvor kvaliteten er i højsædet. Denne likør er den første i rækken af en serie af danske likører fra den populære producent NORLIQ. Likøren består af smagfulde hyldebær af den bedste danske kvalitet. Creme de Sureau gennemgår en længere lageringsperiode på 12 måneder, som …

Se flere detaljer

På lager

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, hvorfor vi udbyder et specielt udvalg af unikke og danske produkter, hvor kvaliteten er i højsædet. Denne likør er den første i rækken af en serie af danske likører fra den populære producent NORLIQ. Likøren består af smagfulde hyldebær af den bedste danske kvalitet. Creme de Sureau gennemgår en længere lageringsperiode på 12 måneder, som er med til at sikrer den gode kvalitet. Likøren kan nydes som den er eller anvendes til kraftige oste, desserter eller til kaffen.

Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 26,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Producent NORLIQ
Land Danmark
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:NORLIQ Creme De Sureau Likør, 50 cl.

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.