En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

NORLIQ Creme De Noix Likør, 20 cl.

Varenummer:
Creme De Noix Likør - 20 cl.
DKK  125,00
Her finder du den tredje likør i rækken af en populær serie af danske likører fra NORLIQ. Denne likør fremstilles af unikke, grønne valnødder fra Danmark og Frankrig. I likøren er der tilsat en specialudviklet karamel, som tilsammen giver en ekstraordinær balance mellem smagen af nød, sødme og et strejf af karamel. Likøren kan nydes sammen med kvalitetsoste, til desserter eller til kaf …

Se flere detaljer

På lager

Her finder du den tredje likør i rækken af en populær serie af danske likører fra NORLIQ. Denne likør fremstilles af unikke, grønne valnødder fra Danmark og Frankrig. I likøren er der tilsat en specialudviklet karamel, som tilsammen giver en ekstraordinær balance mellem smagen af nød, sødme og et strejf af karamel. Likøren kan nydes sammen med kvalitetsoste, til desserter eller til kaffen.

Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 24,00%
Flaskestørrelse 20,00 cl
Producent NORLIQ
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:NORLIQ Creme De Noix Likør, 20 cl.

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.