En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Coole Swan Cream Liquor 70 cl

Varenummer:
Coole Swan Cream Liquor 70 cl
DKK  189,50
Coole Swan er et unikt blend af irsk whiskey, belgisk chokolade og frisk fløde direkte fra vores familie gård i Co. Meath, Irland. Den bedste måde at nyde Coole Swan er direkte fra køleskabet (som ligeledes er det bedste sted at opbevare den). Når først Coole Swan er kølet ned, er den perfekt at skænke og nyde. Kan eventuelt nydes med en isterning, eller i et afkølet glas. Coole Swan er …

Se flere detaljer

Udsolgt

Coole Swan er et unikt blend af irsk whiskey, belgisk chokolade og frisk fløde direkte fra vores familie gård i Co. Meath, Irland. Den bedste måde at nyde Coole Swan er direkte fra køleskabet (som ligeledes er det bedste sted at opbevare den). Når først Coole Swan er kølet ned, er den perfekt at skænke og nyde. Kan eventuelt nydes med en isterning, eller i et afkølet glas.

Coole Swan er produceret på 100% naturlige ingredienser. Den er ikke tilsat syntetisk smag eller raffineret sukker.

Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 16,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Kendall Jackson
Land Irland
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Coole Swan Cream Liquor 70 cl

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.