En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Cool-Coffee Shots Natural Original

Varenummer:
Cool-Coffee Shots Natural Original
DKK  169,00
Vores vision er enkel. Vi vil tilbyde verden en serie af alkoholbaserede kaffedrinks med fantastisk smag. Nye lækre shots som du kan dele med dine venner. Som velkomstdrink, til fest, til snacks, til hygge. De er ikke sure. Ikke for stærke. Men smagfulde og fyldt med god energi. Cool-Coffee er nyt på mange måder. Et lækkert produkt, der både kan nydes som shots og som cocktail. En lækker d …

Se flere detaljer

På lager

Cool-Coffee shots er en lækker nyhed til dig der elsker smagen af rigtig kaffe. Visionen er enkel; at lave velsmagende kvalitets-shots helt uden kunstige tilsætningsstoffer og e-numre.

Det lækre koldbryg mixes med vodka (19% alc.) og sikrer den perfekte balance mellem kaffe i kompromisløs kvalitet & naturlige smagsstoffer - og voilá!

Nyd den som shot og glæd dig til at opleve den afrundede smag af kaffe og energien fra den naturlige koffein.

Detaljer
Type Likør og shots
Alkoholprocent 19,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Land Danmark
Område Jylland
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cool-Coffee Shots Natural Original

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.