En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Cold Hand Winery Terra Nordica Nero 2016

Varenummer:
Cold Hand Winery Rød
DKK  130,00

Tør kirsebær- og æblevin lavet på blendet af kirsebærvin og kryokoncentreret æblevin. Kirsebærvinen har været lagret på egetræsfade, og for at balancere den høje syre er den blendet med kryokoncentreret æblevin.

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

NERO 2016:
Tør kirsebær- og æblevin lavet på blendet af kirsebærvin og kryokoncentreret æblevin. Kirsebærvinen har været lagret på egetræsfade, og for at balancere den høje syre er den blendet med kryokoncentreret æblevin.

En flot vinøs vin med en velafbalanceret syre og delikate noter af kirsebær, kirsebærsten, marcipan og tanniner.
Nydes til kødretter og oste.
Serveres ved 18 grader.
12% vol.

Cold Hand Winery har længe drømt om at lave tørre bordvine på frugter. Vinøse frugtvine med et flot nordisk udtryk til middagsbordet. De har været længe undervejs. de har udviklet, testet, smagt, smagt lidt mere - og nu er de her! Tre flotte og helt særlige vine: en hvid, en rosa og en rød. Serien har de døbt "Terra Nordica". Det er ikke vine, man støder på hver dag. Faktisk er vi ret overbeviste om, at det her er en lille verdenspremiere på vinøse frugtvine med karakter af bordvin. Vi er virkelig stolte af resultatet og de pæne ord, vinene allerede nu har fået med på vejen.
 

"Med Terra Nordica har Cold Hand Winery sat nye standarder for, hvad man kan opnå indenfor kategorien tørre bordvine på base af andre frugter end druer. Udfordringen har været at skabe bundsmag og krop uden brug af sukker, og det er lykkedes i Terra Nordica. Et godt udgangspunkt for en ny og lovende kategori indenfor frugtvin"chefsommelier Thilde Maarbjerg

Detaljer
Type Frugt
Drue Æbler, Kirsebær
Land Danmark
Område Jylland
Producent Cold Hand Winery
Producent Cold Hand Winery
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 12,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2016
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cold Hand Winery Terra Nordica Nero 2016

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.