En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Cold Hand Winery Nigra X

Varenummer:
Cold Hand Winery Nigra X
DKK  299,00

Nigra X også kendt under navnet Det Sorte X er det danske svar på en unik og velsmagende kirsebærlikør. Nigra X laves med sorte danske Stevnsbær, som giver likøren en høj syre og masser af tanniner og marcipanaroma. Denne kirsebærlikør kan nydes lige præcis, som den er, til oste, desserter og den passer perfekt til julens ris a la mande.

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Cold Hand Winery er et dansk firma, som producerer frugtvin i verdensklasse. Producenten sætter fokus på de nordiske frugter og bær, og giver disse helt nyt liv på unikke flasker. Cold Hand Winerys produkter er på mange måder smagen af danske kvaliteter, hvor der omhyggeligt kredses om de enkelte frugter og bær.

Detaljer
Type Frugt
Drue Kirsebær
Land Danmark
Producent Cold Hand Winery
Producent Cold Hand Winery
Proptype Kork
Alkoholprocent 23,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cold Hand Winery Nigra X

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.