En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Claude Thorin Cognac - Séduction - Grande Champagne

Varenummer:
Claude Thorin Cognac - Séduction - Grande Champagne
DKK  275,00
Claude Thorin Seduction er en ung og gylden farvet cognac, hvor de forskellige cognacer har ligget et år på helt ny fade. Dette giver en ekstra sødme til cognacen og ekstra noter af træ og vanilje. Cognacen er blended af flere forskellige eaux-de-vie'er som alle er fra Grande Champagne. Duften er mild med noter af friske frugter med en snert af sødme. Smagen er blød for så ung en cognac f …

Se flere detaljer

På lager

Claude Thorin Seduction er en ung og gylden farvet cognac, hvor de forskellige cognacer har ligget et år på helt ny fade. Dette giver en ekstra sødme til cognacen og ekstra noter af træ og vanilje.

Cognacen er blended af flere forskellige eaux-de-vie'er som alle er fra Grande Champagne. Duften er mild med noter af friske frugter med en snert af sødme.

Smagen er blød for så ung en cognac fra Grande Champagne og den giver overraskende flotte og behagelige noter af frugt, fad og en anelse læder, hvilket indikerer, at det bestemt ikke er den yngste vs cognac på markedet.Claude Thorin Cognac er på alle måder et klassisk, gammeldags og meget autentisk cognachus, der stadig er familieejet. Hele produktionen, fra drue til færdigproduceret cognac, varetages af familien selv, og alle druer høstes fra egne marker, der udelukkende er beliggende i Grande Champagne, som er den fineste og mest kostbare appellation i hele regionen.

Det var André Thorin, der grundlagde huset, og i dag har sønnen Claude taget over. I løbet af de seneste par årtier er der sket en udvidelse af vinmarkerne via opkøb af gode parceller i Grande Champagne. Vinmarkerne er beplantet med Ugni Blanc, men Thorin har også en del Folle Blanche i markerne.

Ved genplantningen efter vinlusens angreb på de europæiske vinmarker i 1800-tallet, som bl.a. ramte hårdt i cognacregionen, plantede de fleste vinbønder Ugni Blanc, som giver et forholdsvist højt udbytte. Thorin valgte derimod at genplante den traditionelle Folle Blanche, og netop den høje andel af Folle Blanche, som indgår i Thorins cognac, giver et unikt og autentisk aftryk af gammeldags cognac på "den fede måde".

Detaljer
Type Cognac
Alkoholprocent 40,00%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Sadie Family Wines PTY.LTD
Drue Ugni Blanc
Land Frankrig
Område Cognac
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Claude Thorin Cognac - Séduction - Grande Champagne

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.