En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Château Trois Moulins

Varenummer:
Château Trois Moulins
DKK  179,00
Mine damer og herrer, lad mig præsentere: Château Trois Moulins 2016, Cru Bourgeois, Haut-Medoc.Som etiketten bevidner, vender vi her snuden mod Bordeaux og selveste Haut-Medoc. Lige her i rødvinens højborg ligger vinmarkerne til Château Trois Moulins beliggende midt i mellem Cru Classé-slottende, Château Cantermerle og Château Giscours i Margaux. Her slår Cabernet Sauvignon-, Cabernet F …

Se flere detaljer

På lager

Mine damer og herrer, lad mig præsentere: Château Trois Moulins 2016, Cru Bourgeois, Haut-Medoc.

Som etiketten bevidner, vender vi her snuden mod Bordeaux og selveste Haut-Medoc. Lige her i rødvinens højborg ligger vinmarkerne til Château Trois Moulins beliggende midt i mellem Cru Classé-slottende, Château Cantermerle og Château Giscours i Margaux. Her slår Cabernet Sauvignon-, Cabernet Franc- og Merlot-druerne sine folder, inden de bliver til denne fremragende vin. Blended lyder: 40 % Cabernet Sauvignon, 45 % Merlot og 15 % Cabernet Franc. Det er altså sød musik i mine øre. 

Kan det blive bedre? Ja! 

For manden bag vinen er den verdensberømte ønolog, Hubert de Boüard Laforest, der også står bag et af de bedste slotte i Saint-Emilion; Chateau Angelus! 

Kan det blive bedre endnu? Ja! 

For normalt sælges Château Trois Moulins til de bedste restauranter i Frankrig, men da den branche i øjeblikket kører med lav fart, har slottet besluttet at reducere prisen og presse lidt omsætning i gennem. Derfor er vinen også kommet til Dahls Vinhandel. 

Kan det blive bedre endnu? Ja! 
For smagsoplevelsen matcher i den grad den udenomliggende historie. I glasset fanger Château Trois Moulins straks min opmærksom med et smukt ydre løftet af en dyb lilla farve. I næsen bringes jeg omgående til Bordeaux af solbær, urter og cedertræ. I munden følges det hele til dørs af power, elegance og saft. Det er altså en udsøgt vin. 

Kan de blive bedre endnu? Ja! 
For køber du 12 flasker får du dem i den helt originale trækasse fra slottet. 

Kan det mon blive bedre endnu? Ja! 

For vinen kan bryste sig af ikke færre end 90 point af Robert Parker og 92 point af James Suckling. God fornøjelse. 

Detaljer
Type Rødvin
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Francis Coppola
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2016
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Château Trois Moulins

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.