En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Chateau Ste. Michelle, Dry Riesling - Columbia Valley, Washington State

Varenummer:
Chateau Ste. Michelle, Dry Riesling - Washington State
DKK  139,00
I det fantastiske Columbia Valley trives riesling i stor balance med klimaforholdene. Chateau ste Michelle leverer med deres sprøde, friske hvidvine nogle af USA bedste rieslinge vine. Masser af sol på druerne giver flotte florale aromater og en flot rank syre. Specielt deres Dry Riesling er til dig der elsker den rene og ligetil stil riesling står blandt andet står for.  Vinen er lagret på …
  • Køb 6 for DKK  109,00 pr styk og spar 22%

Se flere detaljer

På lager

I det fantastiske Columbia Valley trives riesling i stor balance med klimaforholdene. Chateau ste Michelle leverer med deres sprøde, friske hvidvine nogle af USA bedste rieslinge vine. Masser af sol på druerne giver flotte florale aromater og en flot rank syre. Specielt deres Dry Riesling er til dig der elsker den rene og ligetil stil riesling står blandt andet står for. 

Vinen er lagret på rustfrie ståltank og koldfermenteret for netop at holde på de friske aromaer og syre i vinen. Virkelig en vin der får mundvandet til at løbe. 


Wine & Spirits  2016   90 Point

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Riesling
Land USA
Område Washington State
Producent Chateau ste Michelle
Proptype Kork
Alkoholprocent 12,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chateau Ste. Michelle, Dry Riesling - Columbia Valley, Washington State

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.