En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Château Lalande-Borie, 2014 - Saint-Julien

Varenummer:
Château Lalande-Borie, 2014 - Saint-Julien
DKK  325,00
Der har altid været vin for alle pengene i Château Lalande-Borie. Det er et af de meget få slotte i Saint-Julien, som ikke er klassificeret, og det er der en meget god grund til. Slottet blev nemlig først etableret længe efter klassifikationen i 1855, faktisk så sent som i 1970, hvor det store Château Lagrange frasolgte ca. 30 hektar klassificerede vinmarker til Jean Eugène Borie. Siden da …

Se flere detaljer

På lager

Der har altid været vin for alle pengene i Château Lalande-Borie. Det er et af de meget få slotte i Saint-Julien, som ikke er klassificeret, og det er der en meget god grund til. Slottet blev nemlig først etableret længe efter klassifikationen i 1855, faktisk så sent som i 1970, hvor det store Château Lagrange frasolgte ca. 30 hektar klassificerede vinmarker til Jean Eugène Borie. Siden da, har vinen hvert år vundet i anseelse, og været betragtet som et af de bedste ”value for money” vinkøb i appellationen. Måske har der ligefrem været for meget vin for pengene i Lalande-Borie. I hvert fald har familien Borie – der også ejer SUPER 2. Cru Classé ejendommen Château Ducru-Beaucaillou – valgt at indstille produktionen af slottets vine, og inddrage markerne til bruge for familiens andre vine. Dermed er 50 års historie slut, og årgang 2017 blev den sidste årgang fra slottet.
 
På Château Ducru-Beaucaillou bliver der nu produceret tre forskellige vine. Château Ducru-Beaucaillou, som er slottes Grand Vin, La Croix Ducru-Beaucaillou, der kan betragtes som slottes 2. vine samt ”Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou”, hvor druerne hentes fra familiens forskellige marker i Saint-Julien, herunder fra det tidligere Château Lalande-Borie. Første årgang af Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou er 2018.
 
Familien ejer endvidere Château Ducluzeau i Listrac-Mèdoc.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2014
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Château Lalande-Borie, 2014 - Saint-Julien

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.