En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Château Lafon Sauternes 2018

Varenummer:
Château Lafon Sauternes 2018
DKK  199,00
I hjertet af Sauternes ligger huset Château Lafon. Dette har det sjældne privilegium at danne en enklave midt i vinmarken til det berømte tophus Château d' Yquem, som er nærmeste nabo. Familien formår at skabe eminent vin, som sagtens kan måle sig med eliten, men til en helt anden pris. Og her er der altså tale om en fantastisk flot og klassisk Sauternes til prisen. Den er intens og sød …

Se flere detaljer

På lager

I hjertet af Sauternes ligger huset Château Lafon. Dette har det sjældne privilegium at danne en enklave midt i vinmarken til det berømte tophus Château d' Yquem, som er nærmeste nabo. Familien formår at skabe eminent vin, som sagtens kan måle sig med eliten, men til en helt anden pris. 

Og her er der altså tale om en fantastisk flot og klassisk Sauternes til prisen. Den er intens og sød med et enormt lagringspotentiale. Den har en duft af honning, abrikoser og hasselnødder med fine noter af akacier og kandiserede frugter. 

Detaljer
Type Dessert
Drue Sauvignon Blanc, Sémillon
Land Frankrig
Område Toscana - Montalcino
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Château Lafon Sauternes 2018

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.