En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Château Haut-Sarpe 2015

Varenummer:
Château Haut-Sarpe 2015
DKK  399,00
Vi skal til Bordeaux og højrebreden, hvor Saint-Emilion huser nogle af verdens absolut bedste vine. I denne uges tilfælde kommer vinen fra en af appellationens ældst beskrevne vinmarker overhovedet. Det første skrift stammer faktisk helt tilbage fra 1750, og det vidner om både stor kvalitet og lang historie. Klassificeringen Saint-Emillion Grand Cru Classé er bevis på kvaliteten. For der e …
  • Køb 6 for DKK  200,00 pr styk og spar 50%

Se flere detaljer

Udsolgt

Vi skal til Bordeaux og højrebreden, hvor Saint-Emilion huser nogle af verdens absolut bedste vine. I denne uges tilfælde kommer vinen fra en af appellationens ældst beskrevne vinmarker overhovedet. Det første skrift stammer faktisk helt tilbage fra 1750, og det vidner om både stor kvalitet og lang historie. 

Klassificeringen Saint-Emillion Grand Cru Classé er bevis på kvaliteten. For der er ikke bare tale om en Grand Cru og et par hundrede ejendomme, men derimod om Grand Gru Classé, som omfatter hele 63 ejendomme. Ejendommen, Château Haut Sarpe blev i 1996 ophøjet fra Grand Cru til Grand Cru Classé. Helt på sin plads.

Den lange historie kan familien Janoueix skrive under på. I dag dyrker nemlig 5. generation marken - og så en endda biodynamisk. Resultatet er blevet en traditionel Saint-Emilion med 70 % Merlot og 30 % Cabernet Franc fra en beliggenhed delt mellem den grusede og den kalkrige del af Saint-Emilion. Det er en vin med en levetid på optil 40 år! Druerne høstes naturligvis i hånden, og herefter får de 18 måneder på barriques. For mig er det brombær, kirsebær, solbær indhyllet i behagelige og krydrede aromaer fra fadet. En fyldig, frugtrig og fast vinoplevelse, fra verdens vinmekka. 


Detaljer
Type Rødvin
Drue Cabernet Franc, Merlot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Dyrkningsmetode Biodynamiske Druer
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Château Haut-Sarpe 2015

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.