En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Château Angludet, 2015 - Margaux

Varenummer:
Château Angludet - 2015 - Margaux
DKK  395,00

Ben Sichel har på Château Angludet igen i årgang 2014 produceret en overbevisende vin, som dog endnu skal ligge nogle år i kælderen. Begynd først at tage probben af denne vi fra 2020 og frem.

Se flere detaljer

På lager

Ben Sichel har på Château Angludet igen i årgang 2014 produceret en overbevisende vin, som dog endnu skal ligge nogle år i kælderen. Begynd først at tage probben af denne vi fra 2020 og frem.

Blandt de bedste i Margaux
Château Angludet ejes af Sichel familien, som nu på 6. generation driver négociant-forretning i Bordeaux. Familien er også delejer af Château Palmer i Margaux.

Château Angludet og de omkringliggende vinmarker ligger på Garonneflodens aflejringer i Cantenac i Margaux-appellationen, og slottets vine bliver ofte kategoriseret blandt de omliggende Grand Cru Classé, for så vidt angår vinens altid høje og stabile kvalitet.

Det er Benjamin Sichel, som er winemaker på Angludet. Markerne dækker et areal på 32 hektar beplantet med 46% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot og 13% Petit Verdot. Den relativt store andel af Petit Verdot kræver hårdt arbejde, men efter Ben's mening giver det dyb og rigdom til vinen.

Vinen fra Château Angludet kan altid varmt anbefales. Det er simpelthen ét af de bedste køb, man hvert år kan gøre blandt vinene i Margaux.

Wine Enthusiast 92 Point

JamesSuckling.com 90-91 Point

Detaljer
Type Rødvin
Drue Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Maison Sichel
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2015
Emballagetype Trækasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Château Angludet, 2015 - Margaux

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.