En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Caparzo Sangivese Toscana Rosso

Varenummer:
Caparzo Sangivese Toscana Rosso
DKK  99,00

Peter Dahl: "Klassisk flot Sangiovese fra den stærke Brunello-producent Carparzo"

90 Point James Suckling

  • Køb 6 for DKK  75,00 pr styk og spar 24%

Se flere detaljer

På lager

Carparzo Sangiovese, 2016

Italiensk blødhed!

Carparzo er navnet på producenten bag denne velsmagende lille sag fra Toscana - et af verdens mest velkendte vinområder. Med sine bakkede vinmarker, historiske villaer, smukke grønne dale og store skove er landskabet perfekt til dyrkning af vin og oliven. Er man til god mad og vin, føler man sig virkelig midt i det italienske paradis på jorden. Det afspejler sig også i Carparzo Sangiovese, som repræsenterer en ny stil. Vinen har en flot, dyb, blank rubinrød farve og en meget aromatisk og umiddelbar duft, der leder tankerne hen på modne, mørke kirsebær, brombær og mørke toner af chokolade og kaffe. Smagen ebber ud med en god velour og lækre, krydrede toner af hvidt peber. Det er blødhed på flaske. Bravissimo!
Efter få minutter i glasset udvikler vinen en god struktur og man fornemmer, at selv om det allerede giver utrolig meget fra sig, vil den sagtens kunne tåle at blive gemt 2-3 år – og sågar blive bedre af det. Det er en velkomponeret og harmonisk vin. Den matcher grillet kød af fjerkræ, kalv eller lam, men den vil også egne sig fint til grøntsagsretter og klassiske italienske pasta- og risottoretter. Gerne med masser af krydderurter og tomat.

Om Carparzo:
I dag udgør vinmarkerne på Caparzo i Montalcino i alt 90 ha., fordelt på 5 vingårde. Selve huset Caparzo med vinificeringskældre, receptions- og udsalgslokaler samt beboelse, ligger midt i 9 ha. Brunello, 2,5 ha. Cabernet Sauvignon, 3 ha. Chardonnay, Sauvignon og Traminer, 3 ha. Rosso di Montalcino, 1 ha. Sangiovese Sant´Antimo og 1,5 ha. Moscadello. Jorden her er mest sand- og lerholdig.
Mere end 40 års vindyrkning på ejendommen har givet teamet bag Caparzo stor erfaring med, hvilke kloner, druesorter og teknikker, der er de bedst for stedet, og i øvrigt på de to andre vingårde Elisabetta Gnudi Angelini har købt efterfølgende: Borgo Scopeto (70 ha.) i Castelnuovo Berardenga, øst for Siena (Chianti Classico) og Doga delle Clavule (60 ha.) i Magliano, nær Grosseto (Maremma).

Detaljer
Type Sherry
Drue Sangiovese
Land Italien
Område Toscana
Producent Caparzo
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Emballagetype Papkasse
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Caparzo Sangivese Toscana Rosso

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.