En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA, Langhe Rosso DOC

Varenummer:
1053590916
DKK  130,00

Duften har de for Nebbiolo så karakteristiske toner af violer, roser og læder, tilsat lette noter af hindbær. Smagen har en fin elegance, og vinens struktur giver en flot balance.

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Marchesi di Barolo har siden midten af 1800-tallet været at tælle blandt de absolut toneangivne producenter i Barolo distriktet. Huset er i dag i besiddelse af over 40 ha vinmarker og opkøber druer på kontrakt fra over 100 ha i Barberesco og Barolo. Marchesi di Barolo bruger såvel franske barriques som traditionelle slovenske egefade i vinificeringen, men må overordnet betragtes som traditionalister.

Druerne til Langhe Rosso høstes i Langhe, der ud over at lægge jord til Italiens mest eftertragtede vine, Barolo og Barbaresco, også er kendt for at være arnested for en række super-piemontesere lavet på de klassiske franske druesorter. Disse vine klassificeres som Langhe Rosso eller Bianco og er som oftest rigtigt gode køb til prisen.
Vinifikation
Druerne presses nænsomt, hvorefter stænglerne fjernes, inden gæringen sættes i gang i temperaturkontrollerede tanke ved 28-30 grader. Når første- og andengæringen er tilendebragt, lægges vinen 18 måneder på slovenske egetræsfade, før den tappes på flaske.

30% Barbera
40% Dolcetto
30% Nebbiolo

Detaljer
Type Rødvin
Drue Barbera, Dolcette, Nebbiolo, Nebbiolo
Land Italien
Område Piemonte
Producent Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA
Producent Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2016
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cantine Dei Marchesi Di Barolo SPA, Langhe Rosso DOC

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.