En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Bruni Collins Gin med 2 tonic i Gaveæske

Varenummer:
Bruni Collins Gin med 2 tonic i Gaveæske
DKK  450,00
Bruni Collin's Gin er en destilleret Gin, lavet af kornalkohol tre gange destilleret hvor i 8 omhyggeligt udvalgte botanicals er macerated. I munden er den intens, elegant og direkte med en stærk aroma af middelhav enebær, mandarin og lime. Original og dristig for sin omhyggeligt udvalgte delikat ingredienser uddybet og inspireret af dets skaber Manolo Martin Master of Spirits (verden cocktail …

Se flere detaljer

Udsolgt

1fl. Bruni Collin's Gin 0,7 ltr
Ginnen er en destilleret Gin, lavet af kornalkohol tre gange destilleret hvor i 8 omhyggeligt udvalgte botanicals er macerated. I munden er den intens, elegant og direkte med en stærk aroma af middelhav enebær, mandarin og lime.

Original og dristig for sin omhyggeligt udvalgte delikat ingredienser uddybet og inspireret af dets skaber Manolo Martin Master of Spirits (verden cocktail champion, 2011 Poland), under en omhyggelig produktionsproces med de bedste botanicals fra hele verden gjort af tredje generation af Master Distillers i Destilerias Joaquin Alonso.

Denne Gin er baseret på en klassisk familie cocktail kaldet "Collins", hvilken hovedkarakteristik er brugen af citronfrugter, som giver den ekstraordinære blødhed i munden.

Ginnen vandt 2 guldmedaljer ved SIP Awards 2017 i Californien

2fl 1724 Tonic 200 ml

1724 er udarbejdet af producenten bag den verdens berømte spanske gin: Gin Mare, og er af den grund også en perfekt kompagnon til Gin Mare. Kininen i denne tonicvand oprinder fra chinchona bark, plukket på en Inka-sti i de peruvianske Andesbjerge. Navnet 1724 kommer af, at de plukket i 1724 meters højde. 1724 tonicvand har en karakteristisk citrussødme fra appelsin, mens den peruvianske kinin giver en afdæmpet og mild bitterhed. Dette gør at 1724 tonic er et godt valg, til at supplere en gin hvor der garneres med andet end citrusfrugter, da tonicen klarer den del selv.

Detaljer
Type Drinkspakker / Gaveløsninger
Alkoholprocent 39,00%
Flaskestørrelse Flere størrelser i pakken
Producent Bruni Collins Destillery
Producent Bruni Collin's
Land Spanien
Område Toscana - Montalcino
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bruni Collins Gin med 2 tonic i Gaveæske

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.