En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Bourgogne-smagning på Latinerly d. 29. oktober 2019 kl. 18.30

Varenummer:
Bourgogne-smagning på Latinerly
DKK  495,00

Atter en gang får vi fornøjelsen af Knud Kjellerup fra Maison Albert Sounit, når han igen lægger vejen forbi Sct. Mathiasgade med helt særlige flasker. Vi er stolte af at kalde ham en nær ven af huset, og det glæder os meget at kunne præsentere jer for ham, hans vine og fortællinger. Det bliver en lærerig aften med masser af smagsoplevelser. Også denne gang medbringer Knud rene godte …

Se flere detaljer

Ikke på lager

Atter en gang får vi fornøjelsen af Knud Kjellerup fra Maison Albert Sounit, når han igen lægger vejen forbi Sct. Mathiasgade med helt særlige flasker. Vi er stolte af at kalde ham en nær ven af huset, og det glæder os meget at kunne præsentere jer for ham, hans vine og fortællinger. Det bliver en lærerig aften med masser af smagsoplevelser. Også denne gang medbringer Knud rene godter til os alle. Det drejer sig om intet mindre end ægte franske druer fra Bourgognehuset Maison Albert Sounit og vingården Domaine Bernollin – allerede her er der lagt i kakkelovnen til en stor aften. Det hele løber af stablen på Restaurant Latinerly, som undervejs vil servere en let anretning bestående af pølser, oste og brød. Aftenens smagning vil indeholde 20 forskellige vine, som uden tvivl vil udfordre og udvide vores smagshorisont.

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom på Place du Champ de Foire i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre, hvor nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret. Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993, og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på, at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise, og det må siges at lykkes. Vingården Domaine Bernollin i Jully-les-Buxy omfatter i dag 12 ha. Vinmarker og råder over det bedst tænkelige vinificeringsudstyr. Albert Sounits velrenommerede sortiment Crémant de Bourgogne består af 7 forskellige flasker – alle med hver sin karakter, men fællestrækket er frugt og finesse med en blød finish. Albert Sounits hvidvine vinificeres for hovedpartens vedkommende på franske egefade og præges af frugt, fylde og finish – sød musik for enhver bourgogne-fan. Vi glæder os til at se jer! 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bourgogne-smagning på Latinerly d. 29. oktober 2019 kl. 18.30

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.