En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Bermondsey Tonic - Original kinin color

Varenummer:
Bermondsey Tonic
DKK  17,50
HELT REN TONICBermondseys historie begynder i London Ginbaren, two1four. Hovedforskellen med Bermondsey Tonic er, at den anvendte kinin ekstraes naturligt fra den sydamerikanske Kinabark i modsætning til andre tonik, bruger de ikke et opløsningsmiddelekstrakt: Quinine Hydrochloride. Den gør at barken bliver bleget, hvilket efterlader den karakteristiske klare væske, som folk er blevet vant t …

Se flere detaljer

Udsolgt

HELT REN TONIC
Bermondseys historie begynder i London Ginbaren, two1four.

Hovedforskellen med Bermondsey Tonic er, at den anvendte kinin ekstraes naturligt fra den sydamerikanske Kinabark i modsætning til andre tonik, bruger de ikke

et opløsningsmiddelekstrakt: Quinine Hydrochloride. Den gør at barken bliver bleget, hvilket efterlader den karakteristiske klare væske, som folk er blevet vant til. Bermondsey Tonic er designet til at være lysere og skarpere end andre kommercielle tonics. Mindre bitter og mindre sød, med en dejlig tørhed. Tonic er ægte i farven.

Detaljer
Type Lemonade, Sirup og Tonic
Alkoholprocent 0,0%
Flaskestørrelse 20,00 cl
Producent Glenmorangie Distillery
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bermondsey Tonic - Original kinin color

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.