En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Belondrade y Lurton

Varenummer:
Belondrade y Lurton
DKK  439,00
Verema award-vinder for "winery with best track record'' over 25 år Belondrade y Lurton har i en årrække været anerkendt som en af spaniens største hvidvine. Vinmager Didier Belondrade ser sig dog aldrig tilfreds; de seneste år har han fortsat sin erhvervelse af nye marker i ekstraordinær kvalitet, og den varme 2017-årgang når derfor alligevel en flot spændstighed og en sammenlagt fremr …

Se flere detaljer

På lager

Verema award-vinder for "winery with best track record'' over 25 år

Belondrade y Lurton har i en årrække været anerkendt som en af spaniens største hvidvine. Vinmager Didier Belondrade ser sig dog aldrig tilfreds; de seneste år har han fortsat sin erhvervelse af nye marker i ekstraordinær kvalitet, og den varme 2017-årgang når derfor alligevel en flot spændstighed og en sammenlagt fremragende kvalitet!

Belondrade y Lurton er lavet på 100% Verdejo er vinen vildgæret på egetræsfade og efterfølgende lagret i selskab med gærresterne i 10 måneder, hhv. i nye franske og amerikanske 300-liters egetræsfade. Dermed udsættes vinen både for mange forskellige gærtyper, lidt luft og eg, inden Didier i juli 2018 har ladt den gennemgå en nænsom filtrering og aftapning.

Resultatet bliver af den grund karaktérfyldt og pompøst: En dyb og intens vin med en fremragende balance og en smule fadkarakter med et lækkert strejf af æble og honning. På tungen cremet og fyldig og dog stadig med en rank syre og - for vintypen - fornem friskhed.

En avantgarde vin som denne har en vældig personlighed men kræver derfor også opmærksomhed og gerne mad på bordet - f.eks. stegt laks eller makrel, kylling, risotto med svampe eller paella med skaldyr. Vinen kan gerne dekanteres 1-2 timer før servering ved 10-12 grader.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Verdejo
Land Spanien
Område Rueda
Producent Dog Point Vineyard
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2020
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Belondrade y Lurton

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.