En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Banfi Cuvee Aurora Riserva 100 Mesi 1,5 Liter

Varenummer:
Banfi Cuvee Aurora Riserva 100 Mesi 1,5 Liter
DKK  995,00
Gul farve med lyse-gyldne reflekser. Intens aroma præget af et strejf af kandiseret citrusskal, der derefter udvikler sig til aromaer af briocher, tørret frugt og vanilje. Afbalanceret og elegant vin, der kendetegnes ved sin markante smag og bemærkelsesværdige vedholdenhed. Struktureret vin, velegnet i kombination med eksempelvis komplekse fiskeretter eller perfekt som aperitif.  Årgang 20 …

Se flere detaljer

På lager

Gul farve med lyse-gyldne reflekser. Intens aroma præget af et strejf af kandiseret citrusskal, der derefter udvikler sig til aromaer af briocher, tørret frugt og vanilje. Afbalanceret og elegant vin, der kendetegnes ved sin markante smag og bemærkelsesværdige vedholdenhed. Struktureret vin, velegnet i kombination med eksempelvis komplekse fiskeretter eller perfekt som aperitif. 

Årgang 2010 var præget af intens snefald i løbet af vinteren og et forår med rigelige nedbørsmængder. Den almindelige sommer med temperaturer i sæsonens gennemsnit tillod korrekt modning af druerne. Takket være en meget tør slutning af august og de gode temperaturvariationer mellem dag og nat gav høsten fremragende resultater.

85% Pinot Nero og 15% Chardonnay

Aldring: 100 måneder minimum

Detaljer
Type Mousserende
Drue Chardonnay, Pinot Nero
Land Italien
Område Toscana - Montalcino
Producent Castello Banfi
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Champagneprop
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 1,5 ltr
Årgang 2010
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Banfi Cuvee Aurora Riserva 100 Mesi 1,5 Liter

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.