En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Banfi Brunello Vigna Marrucheto 2016

Varenummer:
Banfi Brunello Vigna Marrucheto 2016
DKK  699,00
En Brunello og et initiativ rettet mod at forbedre forskellene og de særlige træk ved hver af Banfis enkelte vinmarker. En vin, der fortolker det område, hvorfra den stammer, og som vil være udtryk for Sangiovese i netop det specifikke terroir. Banfi's over fyrre års erfaring er dedikeret til at udtrykke og forbedre mangfoldighederne i hver terroir i Banfis varetægt. Den drøm går i opfy …

Se flere detaljer

På lager

En Brunello og et initiativ rettet mod at forbedre forskellene og de særlige træk ved hver af Banfis enkelte vinmarker. En vin, der fortolker det område, hvorfra den stammer, og som vil være udtryk for Sangiovese i netop det specifikke terroir.

Banfi's over fyrre års erfaring er dedikeret til at udtrykke og forbedre mangfoldighederne i hver terroir i Banfis varetægt. Den drøm går i opfyldelse i dette Brunello-projektet, "Vigna Marrucheto".

Brunello Vigna Marrucheto er nemlig fremstillet af druerne fra den smukke vingård med samme navn, et unikt sted inden for Banfi-ejendommen. En stor Brunello, produceret for første gang med høsten i 2016. Et udtryk fra en af Banfis mest lovende vinmarker. Med en udvidelse på ca. 10 hektar ligger Marrucheto på en bakkeplads og består af tre små grunde i en højde mellem 203 og 186 meter over havets oveflade. Geologisk er Marrucheto-vingårdens jord præget af en interessant heterogenitet af jord, hav- og fluvialdannelse, der går 4 millioner år tilbage.

Detaljer
Type Rødvin
Land Italien
Område Toscana - Montalcino
Producent Castello Banfi
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2016
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Banfi Brunello Vigna Marrucheto 2016

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.