En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Baladin Beermouth

Varenummer:
Baladin Beermouth
DKK  345,00
Baladin har skabt et innovativt produkt. Et resultat af Teo Mussos vision om ølfremstilling, og af Dennis Zoppi og Giacomo Donadios eksperimenter med ønske om, at skabe en ny række af fremragende øl. Med inspiration fra den traditionelle Vermouth fortolkes Beermouth gennem øl:Ekstrakter af aromatiske urter og (meget hemmelige) krydderier er anvendt til at forstærke en gæret base og i stede …

Se flere detaljer

På lager

Baladin har skabt et innovativt produkt. Et resultat af Teo Mussos vision om ølfremstilling, og af Dennis Zoppi og Giacomo Donadios eksperimenter med ønske om, at skabe en ny række af fremragende øl.

Med inspiration fra den traditionelle Vermouth fortolkes Beermouth gennem øl:
Ekstrakter af aromatiske urter og (meget hemmelige) krydderier er anvendt til at forstærke en gæret base og i stedet for at tilsætte vin, har man anvendt øl – en af Baladins ikoniske øl "Xyauyù".

Øllen har en elegant og velafbalanceret smag af citrusfrugter samt en vedvarende og behagelig eftersmag.

Den er fremragende alene, som aperitif ... Eller blandet i en cocktail. En helt ny måde at nyde øl på.

Detaljer
Producent Baladin Bierra
Alkoholprocent 19,00%
Flaskestørrelse 1/2 ltr
Land Italien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Baladin Beermouth

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.