En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Ardbeg Perpetuum

Varenummer:
Ardbeg Perpetuum
DKK  1.895,00
Ardbeg Perpetuum markerer Ardbegs 200 års fødselsdag! Udgivelsen er en Limited Edition whisky besjælet med fortidens aroma og med en smag af hvad der er i vente! Farve: Dyb ravfarve. Duft: Umiskendelig Ardbegisk, med noter af tjære, sod og fyr harpiks med mørk chokolade, sirup og skumsprøjt. Smag: En intens smag sidestiller tørverøg og krydderi med cremet vanilje nuancer af mælkechokol …

Se flere detaljer

På lager

Ardbeg Perpetuum markerer Ardbegs 200 års fødselsdag! Udgivelsen er en Limited Edition whisky besjælet med fortidens aroma og med en smag af hvad der er i vente!

Farve: Dyb ravfarve.

Duft: Umiskendelig Ardbegisk, med noter af tjære, sod og fyr harpiks med mørk chokolade, sirup og skumsprøjt.

Smag: En intens smag sidestiller tørverøg og krydderi med cremet vanilje nuancer af mælkechokolade efterfulgt af en lang eftersmag der emmer af hørfrø, sherryfade, sod og tjære.

Dr. Bill Lumsden, Ardbegs Direktør for Destillering og Whiskyskabelse, fortæller om Perpetuum: "Ardbegs karakter har vedholdt i 200 år og vi håber den vil fortsætte i århundrede endnu! Vores Ardbeg Day jubilæums aftapning, Ardbeg Perpetuum, fejrer dette milestensår med en opskrift som indeholder noget meget gammel såvel som ung whisky, silkeblød Ardbeg fra bourbonfade og krydret Ardbeg fra sherryfade... og noget meget overraskende der fortæller lidt om fremtiden! Det resulterende udtryk kombinerer klassiske noter af mørk chokolade og sirup med skumsprøjt, tørverøg, vanilje og et hint af sherryfade, som alt sammen skaber en uforglemmelig single malt en eftersmag der aldrig slutter.
Ardbeg Perpetuum er ikke koldfiltreret og er aftappet ved 47,4% vol.! Kommer med flot gavekasse.

Detaljer
Type Whisk(e)y
Alkoholprocent 47,40%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Ardbeg Whisky
Land Skotland
Område Islay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ardbeg Perpetuum

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.