En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Archibald Tonic - Fransk, naturlig og dristig - Kinin fri! 200ml

Varenummer:
Archibald Tonic
DKK  35,00
THE FRENCH WAYArchibald er den første franske tonic, som er lavet på et destilleri. Den er økologisk og kininen fri. Alle ingredienser er hentet fra deres hjem land Frankrig. De mener at den eneste rigtige måde at gøre tingende på, er det "The French Way". Med det, menes der, at man ikke tilsætter nogle ingredienser, som ikke kommer fra Frankring. Da kinin bliver dyrket i Sydamerika, måt …

Se flere detaljer

På lager

THE FRENCH WAY
Archibald er den første franske tonic, som er lavet på et destilleri. Den er økologisk og kininen fri.

Alle ingredienser er hentet fra deres hjem land Frankrig. De mener at den eneste rigtige måde at gøre tingende på, er det "The French Way". Med det, menes der, at man ikke tilsætter nogle ingredienser, som ikke kommer fra Frankring.

Da kinin bliver dyrket i Sydamerika, måtte de udtænke en ny opskrift for at få bitterheden i deres tonic. Derfor fandt de ud af at planten Gentian kunne erstatte kininen. Vandet i tonicen kommer fra et område nær Cognac. Archibald bliver lavet i et gammelt familiedestilleri helt tilbage fra 1830'erne i Cognac.

Archibald betyder naturlig og dristig.

Detaljer
Type Lemonade, Sirup og Tonic
Alkoholprocent 0,0%
Flaskestørrelse 20,00 cl
Producent Johanneshof Reinisch
Land Frankrig
Område Cognac
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Archibald Tonic - Fransk, naturlig og dristig - Kinin fri! 200ml

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.