En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Aperol Spritz Pakke

Varenummer:
Aperol Spritz Pakke
DKK  249,00

Når man taler om sommerdrinks, er det svært at komme uden om klassikeren over dem alle. Aperol Spritz er ganske enkelt en legende i Italien, hvor der hvert år bliver solgt flere millioner flasker Aperol. Drinken er med årene også blevet yderste populært i det høje nord og ikke mindst i Danmark, hvor vi nyder den i stort omfang i selskab med solen og hinanden. Det er helt forståeli …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Når man taler om sommerdrinks, er det svært at komme uden om klassikeren over dem alle. Aperol Spritz er ganske enkelt en legende i Italien, hvor der hvert år bliver solgt flere millioner flasker Aperol. Drinken er med årene også blevet yderste populært i det høje nord og ikke mindst i Danmark, hvor vi nyder den i stort omfang i selskab med solen og hinanden. Det er helt forståeligt, for Aperol Spritz er med sin sødme, friskhed og forførende farve helt unik. Vores hemmelighed bag en god Aperol Spritz er en blanding af original Aperol og en nøje udvalgt økologisk ERA Prosecco fra norditalienske Veneto.
Sådan laver du Aperol Spritz:
- fyld et stort glas med isterninger
- tilsæt 5 cl Aperol
- tilsæt 5 cl Era Prosecco
- top med danskvand og rør rundt
- pynt med en skive appelsin

Det mangler du: 

Isterninger

Danskvand 

Appelsin

Detaljer
Type Drinkspakker / Gaveløsninger
Land Italien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aperol Spritz Pakke

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.