En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Aperol Apertivo Italiano Barbieri Apertif Bitter

Varenummer:
Aperol Apertivo Italiano Barbieri Apertif Bitter
DKK  149,00

Intens orange med noter af urte og træ, smagen er behagelig bittersød og salt, med en lang behagelig eftersmag af urter og typiske bitre noter.

Se flere detaljer

På lager

Når man taler om sommerdrinks, er det svært at komme uden om klassikeren over dem alle. Aperol Spritz er ganske enkelt en legende i Italien, hvor der hvert år bliver solgt flere millioner flasker Aperol. Drinken er med årene også blevet yderste populært i det høje nord og ikke mindst i Danmark, hvor vi nyder den i stort omfang i selskab med solen og hinanden. Det er helt forståeligt, for Aperol Spritz er med sin sødme, friskhed og forførende farve helt unik. Vores hemmelighed bag en god Aperol Spritz er en blanding af original Aperol og en nøje udvalgt økologisk ERA Prosecco fra norditalienske Veneto.
Sådan laver du Aperol Spritz:
- fyld et stort glas med isterninger
- tilsæt 5 cl Aperol
- tilsæt 5 cl Era Prosecco
- top med danskvand og rør rundt
- pynt med en skive appelsin

Aperol stammer fra 1919 i Padova, det var et produkt fra Barbieri Brothers, der lancerede den revolutionerende idé om en aperitif med et alkoholindhold på kun 11 procent. Fra dengang og til i dag er populariteten af Aperol vokset konstant takket være sin friske og alsidige smag og dens evne til at blive blandet med så mange andre drikkevarer. Købt i 90'erne af Barbero 1891, kom Aperol derefter ind i Gruppo Campari's portefølje og nåede nye registreringer af popularitet og diffusion.

Der medfølger ikke glas. Du modtager kun en flaske aperol.

Detaljer
Type Bitter Halv/Hel
Alkoholprocent 11,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Producent Glenmorangie Distillery
Land Italien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aperol Apertivo Italiano Barbieri Apertif Bitter

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.