En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Antique Lions of Spirits - Speyside Region Malt 41 år flaske 1/230

Varenummer:
Antique Lions Spirits - Speyside Region 41 år flaske 1/230
DKK  6.599,00
Aftapningen fra Antique Lions of Spirits er 41 år gammel, og der eksisterer kun 230 eksemplarer! Foruden at være et pragtfuldt glas gammel whisky, er den ligeledes et studie i ekstravagant design. Håndværk, kunst og velsmag går op i en højere enhed, og her er tale om kvalitet fra inderst til yderst. Dette enestående mesterværk har en frisk og "vokset" næse med duft af mandarin, kirsebær …

Se flere detaljer

På lager

Bag navnet Speyside Region Malt gemmer sig et af whiskyverdenens mest prominente mærker, der generation efter generation har produceret whisky i verdensklasse. Destilleriet er et af de få, der stadig er familieejet, og det har været på familien Grants hænder siden 1865. Grundlagt i 1836 i Ballindalloch nåede det kun 29 år hos grundlæggeren Robert Hay, før John Grant overtog det og skabte en whisky, der med tiden er blevet synonymt med Speyside-regionen.

De fleste whiskydrikkere har smagt An Iconic Speyside på et tidspunkt, og både officielle og uofficielle aftapninger repræsenterer essensen af det, man forbinder med udsøgt Speyside-whisky. Destilleriet er desuden hædret og hyldet ved flere lejligheder, og kan endda prale med kåringen som Distiller of the Year i 2006.

Den typiske destilleriprofil byder på karamel, honning, et væld af frugter, samt en blød elegance.

Aftapningen fra Antique Lions of Spirits er 41 år gammel, og der eksisterer kun 230 eksemplarer! Foruden at være et pragtfuldt glas gammel whisky, er den ligeledes et studie i ekstravagant design. Håndværk, kunst og velsmag går op i en højere enhed, og her er tale om kvalitet fra inderst til yderst.

Dette enestående mesterværk har en frisk og "vokset" næse med duft af mandarin, kirsebær og ny tobak. Urter og honning dukker op, og man fornemmer omgående kompleksiteten. Smagen fortsætter med et sprudlende potpourri af frugt og friske orientalske urter. Tobak og friskhed ala eukalyptus gør sit indtog, og denne whisky er i evig forandring. På den eviglange eftersmag får man mint, kokosnød og æble. Wow!

Destilleret / Flasket 1975/2016


Generelt om Antique Lions of Spirits
Antique Lions of Spirits er en spritny kollaboration imellem tre erfarne whiskyentusiaster med mange år i branchen, og er desuden en hyldest til den legendariske italienske aftapper Moon Import.

Max Righi, manden bag Silver Seal Whisky Company, Diego Sandrin fra Lions Whisky, hvis butik og private samling bedst kan beskrives som et whiskymuseum, samt Jens Drewitz, der står bag den tyske aftapper Sansibar, har indgået et samarbejde som er døbt Antique Lions of Spirits.

Deres første serie af enkeltfadsaftapninger er netop kommet på markedet, og er en hyldest til en række legendariske flasker ved navn "Birds", der blev aftappet i 1988 af italienske Moon Import. Moon Import tappede gudeskøn whisky før resten af verden fik øjnene op for single malt, og befandt sig i samme liga som landsmændene fra Samaroli og Sestante. "Birds"-serien var en genistreg idet den kombinerede smukt og originalt design med whisky af absolut højeste karat, og det er med samme indfaldsvinkel, at de tre herrer fra Antique Lions of Spirits lancerer deres første serie.

Aftapningerne – der foruden én alle er fra 1988, hvor Moon Import udgav "Birds" – havde verdenspremiere ved Glasgow's Whisky Festival 2017 i januar, og var et af de større tilløbsstykker. Mange af flaskerne blev solgt på selve premieredagen.

Detaljer
Type Whisk(e)y
Alkoholprocent 46,90%
Flaskestørrelse 0,7 ltr
Producent Antique Lions of Spirits
Land Skotland
Område Speyside
Fadlagring 41år gammel (1975/2016)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Antique Lions of Spirits - Speyside Region Malt 41 år flaske 1/230

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.