En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Alexandre Bonnet Cuvée Grande Reserve Brut Champagne

Varenummer:
Alexandre Bonnet Cuvée Grande Reserve Brut Champagne
DKK  375,00
Cuvée Grande Réserve Brut præsenterer Alexandre Bonnets knowhow og kvaliteter. Vinen er en blanding af forskellige årgange fra 2009 til 2012, og har været lagret et sted mellem 2 og 8 år. Det er en elegant champagne, som er en god ambassadør for Alexandre Bonnets husstil. Den er klar i farven, med flotte og langtidsholdbare bobler. Dens næse er let og delikat, elegant med antydninger af h …

Se flere detaljer

På lager

Cuvée Grande Réserve Brut præsenterer Alexandre Bonnets knowhow og kvaliteter. Vinen er en blanding af forskellige årgange fra 2009 til 2012, og har været lagret et sted mellem 2 og 8 år. Det er en elegant champagne, som er en god ambassadør for Alexandre Bonnets husstil.

Den er klar i farven, med flotte og langtidsholdbare bobler. Dens næse er let og delikat, elegant med antydninger af hvide blomster og citrusfrugter. Frugtagtig på ganen, fyldig og langtidsholdbar.

Denne champagne er god til fisk og skaldyr som tun, krabber, kaviar og kammuslinger. Den fungerer også godt i kombination med oste, avocadoer og tomater. Vinen fungerer også rigtig godt som velkomstdrink.

Årgang: 2009 (15%), 2010 (15%), 2011 (18%), 2012 (52%)
Druesorter: 14 % Chardonnay og 86 % Pinot Noir. 

Detaljer
Type Champagne
Drue Chardonnay, Pinot Noir
Land Frankrig
Område Champagne
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Champagneprop
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang NV (Non Vintage)
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alexandre Bonnet Cuvée Grande Reserve Brut Champagne

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.