En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2019 Torcicoda Primitivo, IGT Tormaresca

Varenummer:
2019 Torcicoda Primitivo, IGT Tormaresca
DKK  219,00
Torcicoda 2019 leverer virkelig varen med en intens, rubinrød farve med lyse violette nuancer. Aromaen behager næsen med intense, frugtagtige noter af kirsebær og blommer, der smelter sammen med sødmefulde, krydrede fornemmelser af lakrids og vanilje. Blød og generøst fyldig på tungen med en elegant tanninkonsistens. En lang, vedholdende finish fremhæves af en behagelig eftersmag af …

Se flere detaljer

På lager

Torcicoda 2019 leverer virkelig varen med en intens, rubinrød farve med lyse violette nuancer. Aromaen behager næsen med intense, frugtagtige noter af kirsebær og blommer, der smelter sammen med sødmefulde, krydrede fornemmelser af lakrids og vanilje. Blød og generøst fyldig på tungen med en elegant tanninkonsistens. En lang, vedholdende finish fremhæves af en behagelig eftersmag af likørkirsebær."

Tormarescas moderne fortolkning af Primitivo-druen og den første fra Apulien vin, der kom ind på Wine Spectator's Top 100.
Masseria Maìme ligger i et af de uden tvivl smukkeste områder i Salento, ikke langt fra byen San Pietro Vernotico i provinsen Brindisi. Godset strækker sig smukt langs kysten i unikt landskab af vinmarker mellem skove og fyrreskove, der strækker sig så langt øjet rækker, indtil de når sig i havet. De mest udbredte druesorter, der dyrkes her, er Negroamaro, Primitivo, Chardonnay og Cabernet Sauvignon.

Vinen har stærke bånd til det rustikke og landlige landskab, hvor den produceres og Primitivo-druen har hjemme. "Torcicoda" er et instrument, som landmænd engang brugte til at passe deres heste, men det er også et ord for de snoede, frodige skud og blade på Primitivos vinstokke.

Vækstsæsonen i Salento 2019 fulgte relativt normale vejrmønstre. Vinteren var temmelig mild med nedbørsmængder, der faldt inden for gennemsnittet. Foråret kom med køligere temperaturer, som resulterede i en forsinkelse i knopsprængning og blomstring, mens sommeren gav normale, tørre og moderat blæsende forhold. Den type vejr lader de røde druesorter udvikle sig til optimal modenhed og udvikle fremragende koncentrationsniveauer, samtidig med at druernes rige, frugtagtige smagsprofil bevares. Druerne blev høstet mellem den 5. og 15. september, lidt senere sammenlignet med gennemsnittet for de seneste mange år.

Tormaresca
Tormaresca er traditioner og mennesker i hjertet af Apulien i det sydlige Italien. En lang, vinøs historie og samtidig innovation. Her er varme, karakter og personlighed i spandevis og et stort potentiale for fremragende vine i det flotte terroir i hælen i den italienske fodboldstøvle. Om druerne så er oprindelige eller hentet til.

Antinori har århundreders vinhistorie bag sig, men det var først i 1998, at familien investerede i området. Hvorfor? Fordi det er et af de mest lovende i hele Italien med en stærk tilknytning til områdets historie og identitet. Tormaresca har to estates i det bedste områder i Apulien: Bocca di Lupo I hjertet af appellationen Castel Del Monte DOC og Masseria Maime i det smukke Salento.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Primitivo
Land Italien
Område Toscana - Montalcino
Producent Marchesi Antinori
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2019
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2019 Torcicoda Primitivo, IGT Tormaresca

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.