En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2019 Sancerre Les Bouffants

Varenummer:
2019 Sancerre Les Bouffants
DKK  199,00
Nu har du muligheden for at smage dig hele vejen til Sancerre i livfulde Loire Rejsen foregår igennem 2019 Sancerre Les Bouffants fra Domaine De La Garenne, som for mig indhyller alle af Sancerres kvaliteter. Det er 100 % Sauvignon Blanc, det er frugtrig og frisk, og så er det typisk og traditionel. Jeg håber vitterligt, at I har lyst til at smage med, for der er tale om en eminent vin, der vi …

Se flere detaljer

På lager

Nu har du muligheden for at smage dig hele vejen til Sancerre i livfulde Loire 
Rejsen foregår igennem 2019 Sancerre Les Bouffants fra Domaine De La Garenne, som for mig indhyller alle af Sancerres kvaliteter. Det er 100 % Sauvignon Blanc, det er frugtrig og frisk, og så er det typisk og traditionel. Jeg håber vitterligt, at I har lyst til at smage med, for der er tale om en eminent vin, der viser noget af det absolut bedste, som druen kan præstere. Liflig og livfuld 

Vinene kommer fra den lille domaine, Domaine De La Garenne, hvor alt fra pleje af vinstokkene over vinifikation til lagring og aftapning forestås af ejeren selv. Han hedder Bernard Noël Riverdy - i mine øre et andet navn for ambition, seriøsitet og dytighed. Det er hans 2019 Sancerre et levende bevis for 

Sancerre-området ligger i den østlige del af Loire. Landskabet hæver sig ca. 300 meter op over omgivelserne og skaber en effektfuld kontrast i den smukke natur. På toppen af kalkklipperne ligger selve landsbyen Sancerre med sine godt 2.500 indbyggere og nyder en herlig udsigt over dalstrøgene, der er vinens hjemsted.

Netop her, i det relativt kølige fastlandsklima, er Sauvignon Blanc-druen i sit rette element, så den fremstår med sin maksimale aromatiske styrke, der gør den til en af de mest eftertragtede og lettest genkendelige franske druer.

Domaine de la Garenne er et lille domaine, hvor såvel det vigtige arbejde med at pleje vinstokkene som vinifikation, lagring og aftapning forestås af ejeren selv, den meget seriøse Bernard-Noël Reverdy. Bernard-Noël Reverdy er et typisk eksempel på den nye generation af hårdt arbejdende og teknisk meget velfunderede vinavlere, der år efter år fremtryller vine, der hører blandt distriktets absolut bedste.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Sauvignon Blanc
Land Frankrig
Område Loire
Producent Glenmorangie Distillery
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2019
Serveringsforslag Skaldyr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2019 Sancerre Les Bouffants

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.