En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2018 Quinta do Vesuvio

Varenummer:
2018 Quinta do Vesuvio
DKK  675,00
"Intens, muskuløs, dyb og floral portvin, hvor brombær og supermodne solbær lægger flot fra land i en meget lokkende aroma. Det er Touriga Nacional og Alicante Bouschet-druerne, der spiller førsteviolin, mens Touriga Franca og Sousão i baggrunden leverer kompleksitet og et krydret indtryk. Masser af fylde, figner, blåbær, açai-bær og brombær lægger ikke bånd på sig selv, men bl …

Se flere detaljer

På lager

"Intens, muskuløs, dyb og floral portvin, hvor brombær og supermodne solbær lægger flot fra land i en meget lokkende aroma. Det er Touriga Nacional og Alicante Bouschet-druerne, der spiller førsteviolin, mens Touriga Franca og Sousão i baggrunden leverer kompleksitet og et krydret indtryk. Masser af fylde, figner, blåbær, açai-bær og brombær lægger ikke bånd på sig selv, men bliver samtidig krydret med små hint af tjære og grafit. Det hele rundes af med en lang eftersmag med en snert af lakrids. En portvin, der kan gemmes i årevis."

Langt oppe i den smukke, smukke Douro-dal, 120 kilometer fra den portugisiske atlanterhavskyst og 45 kilometer fra Spanien, ligger Quinta do Vesúvio som taget ud af et romantisk maleri. Det er resultatet af store visioner hos António Bernardo Ferreira I og hans svigerdatter, Dona Antónia Adelaide Ferreira og Symington-familien, som overtog Quinta i 1989. Her er en særlig stemning, ikke mindst når man, som et af de sidste steder i verden, om aftenen træder på de druer, der er blevet plukket om dagen - akkompagneret af dans og musik.Her har længe været produceret portvin i de øverste luftlag. Således skrev greven af Villa Maior i 1800-tallet at 'Al denne vin laves helt uden skrupler og til perfektion... denne Quinta er som lavet til prinser'.Her er 326 hektarer, hvoraf kun de 133 hektarer er beplantet med vinstokke. De resterende næsten to tredjedele holdes i sin naturlige, vilde tilstand. Derfor vokser her også citroner, figner, appelsiner, grapefrugt, mandler, granatæbler og mange andre urter og frugter. Højdeforskellen på Vesúvio er svær at overse og går fra 130 meters højde ved floden op til 530 meter øverst i højdedragene. Her er forholdsvis langt til kysten, så temperaturforskellene kan være dramatiske med meget høje temperaturer om sommeren og tilsvarende lave om vinteren. Her er tørt. Kun 400mm regn falder årligt i gennemsnit.Her er excellerer man i Vintage Ports og Douro D.O.C.-rødvine. Vineriet er fra 1827 og er lidt af en hyldest og et anerkendende nik til gamle måder at gøre tingene på. Det kræver 50 mennesker at træde druerne i én 'lagar', som arm i arm går rytmisk frem og tilbage i rækker i mindst to timer

Detaljer
Type Portvin
Drue Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Francesca, Touriga Nacional
Land Portugal
Område Douro
Producent Graham And Co
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 20,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2018 Quinta do Vesuvio

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.