En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2019 Guímaro Mencia

Varenummer:
2019 Guímaro
DKK  169,00
Denne unge, umiddelbare og venligtsindede Mencía kommer fra forskellige af Guímaros små parceller og marker i galiciske Ribeira Sacra. Med en gennemsnitsalder på 40 år leverer stokkene et konstant højt niveau af druer, som er håndhøstede og i vinhuset hældt på rusfri ståltanke, hvor de både har vildgæret og lagret, inden de er hældt på flaske det efterfølgende forår. Det giver en …

Se flere detaljer

På lager

Denne unge, umiddelbare og venligtsindede Mencía kommer fra forskellige af Guímaros små parceller og marker i galiciske Ribeira Sacra. Med en gennemsnitsalder på 40 år leverer stokkene et konstant højt niveau af druer, som er håndhøstede og i vinhuset hældt på rusfri ståltanke, hvor de både har vildgæret og lagret, inden de er hældt på flaske det efterfølgende forår.

Det giver en vin med en afdæmpet alkoholprocent og en charmerende, umiddelbar aroma med rene, rå og røde bær, krydderier og galicisk løvskov, der er indhyldet i sten og peber. På tungen fremstår vinen let med beskedne, lidt rå tanniner, en saftig frugtsyre og en behageligt frugtdreven eftersmag, der efterlader trang til mere.

Mencía Jóven er en dejlig vin og passer desuden til mange forskellige madretter i den lettere ende. Dermed er den mere kødfulde del af det danske smørrebrødsbord et oplagt udgangspunkt til åbning af denne vin. Det samme gælder selvsagt spanske tapas-anretninger med skinke, chorizo, skaldyr stegt i olie med hvidløg og paprika samt grillet grønt. Vi anbefaler servering ved 13-15 grader inden for vinens første 4 leveår.

92 point - Robert Parker/Wine Advocate, maj 2020 Pedro Guímaro thinks 2019 could be one of the finest vintages of recent times, with textbook conditions and a perfect cycle for the grape. And this young red has to be the finest I have ever tasted from Guímaro: The wine has an expressive nose of the grapes and the poor, stony soils and a vibrant palate, with very fine tannins, clean flavors and a superb finish. Gimme a pulpo a la Gallega (octopus Galician style!). Well done!

5 stjerner GODT KØB - Thomas Rydberg/Ekstra Bladet, oktober 2020 Fra Ribeira Sacra i Galicien. En lys let vin med jordbær, ribs og lette krydderier i smagen. Saftig vellavet og ligefrem.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Mencia
Land Spanien
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2019
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2019 Guímaro Mencia

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.