En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2018 Guímaro

Varenummer:
2018 Guímaro
DKK  169,00
2018 Guímaro Mencía Jóven lever i den grad op til områdets og vinhusets særlige karaktér på 100 % hele klaser af håndplukkede Mencia-druer, der er trampet med fødderne i gæringstanken. Både vinens duft og smag udstråler mere jord, spice og umami end flere af Guı́maros andre vine. I næsen præges den af en umiddelbarhed i form af røde bær, krydderier, paprika og mineraler fra …
  • Køb 3 for DKK  125,00 pr styk og spar 26%

Se flere detaljer

På lager

2018 Guímaro Mencía Jóven lever i den grad op til områdets og vinhusets særlige karaktér på 100 % hele klaser af håndplukkede Mencia-druer, der er trampet med fødderne i gæringstanken. Både vinens duft og smag udstråler mere jord, spice og umami end flere af Guı́maros andre vine. I næsen præges den af en umiddelbarhed i form af røde bær, krydderier, paprika og mineraler fra de skifferholdige terroirs i højderne. På tungen fremstår vinen let med beskedne rå tanniner, en saftig frugtsyre og en behagelig frugtdreven eftersmag. Skønne dråber til vinterens madretter i den lettere ende.

Årgangen er endnu ikke anmeldt, men har de seneste tre år inkasseret hele 91 point af Parker, hvor blandt andet denne bemærkning til Adegas Guı́maro fulgte: ”Without a doubt one of the leading producers in Ribeira Sacra”.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Mencia
Land Spanien
Område Abruzzo
Producent Glenmorangie Distillery
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2018 Guímaro

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.