En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2018 Clos saint Denis, Grand Cru, Côte de Nuits Joseph Drouhin

Varenummer:
2018 Clos saint Denis, Grand Cru, Côte de Nuits Joseph Drouhin
DKK  1.999,00
Duften har toner af modne kirsebær, violer, skovjordbær og egetræ. Smagen har en fin medium+ syre, som både balancerer de fine, elegante tanniner, den medium+ fylde og den flere minutter lange og elegante eftersmag.  14–21 dages maceration, mens mosten gennemgår sin alkoholiske gæring på ståltanke. Efterfølgende lægges vinen på 20% nye franske egetræsfade i 14–18 måneder, imens …

Se flere detaljer

På lager

Duften har toner af modne kirsebær, violer, skovjordbær og egetræ. Smagen har en fin medium+ syre, som både balancerer de fine, elegante tanniner, den medium+ fylde og den flere minutter lange og elegante eftersmag. 

14–21 dages maceration, mens mosten gennemgår sin alkoholiske gæring på ståltanke. Efterfølgende lægges vinen på 20% nye franske egetræsfade i 14–18 måneder, imens den gennemgår sin malolaktiske gæring.

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for de autentiske Bourgogne-vine. Som Robert Drouhin selv siger: "Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker".
Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med.
Der bliver tænkt på fremtiden, for, som familiens overhoved siger, der skal jo også være noget til næste generation. Faktisk er man allerede på nuværende tidspunkt så langt i processen, at husets Chablis-vine udelukkende dyrkes på økologisk vis, så det nu kun er i Bourgogne, man stadig må hjælpes lidt på vej af nutidens hjælpemidler.

Næst efter Bonnes Mares er Clos Saint Denis med sine 6 ha den mindste vinmark i Morey. 
Vinmarken, der ligesom Moreys og Gevreys andre vinmarker har en østlig eksponering, blev første gang tilplantet i begyndelsen af det 13. århundrede af munkene fra Saint Denis de Vergy-klosteret. Da marken skulle navngives, var der en stor diskussion i den nærliggende landsby Morey, og spørger man i dag de lidt ældre vinbønder i landsbyen omkring navnet, kan man stadig få præferencer for eller imod det eksisterende navn.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Pinot Noir
Land Frankrig
Område Bourgogne
Producent Joseph Drouhin
Dyrkningsmetode Med stor respekt for miljøet
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2018
Emballagetype Trækasse
Serveringsforslag Lyst kød
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2018 Clos saint Denis, Grand Cru, Côte de Nuits Joseph Drouhin

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.