En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2018 Château de Cayx M50, AOP, 150 cl Château de Cayx

Varenummer:
2018 Château de Cayx M50, AOP, 150 cl Château de Cayx
DKK  499,00
En helt særligt årgang skabt til fejringen af ​​Hendes Majestæt Dronningens 50 års jubilæum fra Château de Cayx, Kongehusets smukke, franske vinslot. Margrethe II blev dronning af Danmark den 14. januar 1972, efter hendes far Kong Frederik IX's død. Denne 2018-årgang er én af ​​vinslottets bedste i de senere år og lagret på egetræsfade i slottets vinkældre. Det sikrer en vin …

Se flere detaljer

Udsolgt

En helt særligt årgang skabt til fejringen af ​​Hendes Majestæt Dronningens 50 års jubilæum fra Château de Cayx, Kongehusets smukke, franske vinslot.

Margrethe II blev dronning af Danmark den 14. januar 1972, efter hendes far Kong Frederik IX's død.

Denne 2018-årgang er én af ​​vinslottets bedste i de senere år og lagret på egetræsfade i slottets vinkældre. Det sikrer en vin fuld af kompleksitet og raffinement. En vin, der kan drikkes med det samme eller kan gemmes til en særlig lejlighed i mange år.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Malbec
Land Frankrig
Område Cahors
Producent Château de Cayx
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 1,5 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2018 Château de Cayx M50, AOP, 150 cl Château de Cayx

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.