En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2018 Château de Cayx Chardonnay Mary 50, AOP, 150 cl

Varenummer:
2018 Château de Cayx Chardonnay Mary 50, AOP, 150 cl
DKK  499,00
Hvordan markerer man som det kongelige vinslot bedst Kronprinsesse Marys 50 års fødselsdag? Det gør man med en Chardonnay, der er en prinsesse værdig. Vinen kommer fra tre hektarer kalkholdige terrasser omkring slottet.Flot Chardonnay, der virkelig markerer sig smukt med en gylden farve i glasset og en lokkende aroma af citrus, litchi og pink grapefrugt. Når du smager, kommer frugten til udtr …

Se flere detaljer

Udsolgt

Hvordan markerer man som det kongelige vinslot bedst Kronprinsesse Marys 50 års fødselsdag? Det gør man med en Chardonnay, der er en prinsesse værdig. Vinen kommer fra tre hektarer kalkholdige terrasser omkring slottet.

Flot Chardonnay, der virkelig markerer sig smukt med en gylden farve i glasset og en lokkende aroma af citrus, litchi og pink grapefrugt. Når du smager, kommer frugten til udtryk ved intense aromaer af blød og tør abrikos med små hint hvid fersken. Virkelig en velafbalanceret og fyldig vin, som samtidig slutter med en frisk finish.

Detaljer
Type Hvidvin
Drue Chardonnay
Land Frankrig
Område Cahors
Producent Château de Cayx
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,00%
Flaskestørrelse 1,5 ltr
Årgang 2018
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2018 Château de Cayx Chardonnay Mary 50, AOP, 150 cl

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.