En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Fess Parker - Parker Station 2017

Varenummer:
2017 Parker Station
DKK  150,00

2017 Parker Station Pinot Noir kommer fra ingen ringere end selveste Fess Parker Winery & Vineyard i hjertet af Santa Barbera. Manden bag vinhuset var den tidligere skuespiller Fess Parker, hvis største drøm var at lave en familieforretning, som kunne føres videre til generation. Det er lykkes uomtvisteligt, og siden 90'erne har Fess Parker været en af de førende producenter i store la …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

2017 Parker Station Pinot Noir kommer fra ingen ringere end selveste Fess Parker Winery & Vineyard i hjertet af Santa Barbera. Manden bag vinhuset var den tidligere skuespiller Fess Parker, hvis største drøm var at lave en familieforretning, som kunne føres videre til generation. Det er lykkes uomtvisteligt, og siden 90'erne har Fess Parker været en af de førende producenter i store land på den anden siden af at Atlanten. Og vinhuset stræber den dag i dag stadig efter at blive et af verdens førende, når man søger efter den bedste kvalitet samtidig med, at man stadig skal kunne betragte det som et godt køb. Den vision beskriver meget godt 2017 Parker Station, hvis slogan lyder: "The best Pinot Noir you can afford to drink daily".

67% Monterey County 17% Luis Obispo County 16% Santa Barbara County

Forskellen mellem Parker Station-serien og de andre vine fra Fess Parker er, at mosten udelukkende vinificeres på rustfrie ståltanke, så vinen er drikkemoden allerede, når den aftappes. Det giver skønne duftnoter af jordbær, kirsebær, krydderier, læder og mynte og en elegant smag med en let, men vedvarende eftersmag og et diskret strejf af sødme.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Pinot Noir
Land USA
Område Santa Barbara County
Producent Fess Parker Winery
Producent Fess Parker Winery
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 13,60%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2017
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fess Parker - Parker Station 2017

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.