En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

2017 La Clape Chateau L'Hospitalet

Varenummer:
2017 La Clape Chateau L'Hospitalet
DKK  299,00 DKK  350,00

"Den bedste rødvin i verden" var blandt andre ordene, som denne vin kunne tage med hjem fra The international Wine Challenge i år. I den prestigefyldte konkurrence fighter intet mindre end 10.000 vine om verdensmesterskabet. La Clappe kunne løfte trofæet denne gang efter blindsmagningen. Udmærkelsen er en internationel ankerkendelse og er ikke til at tage fejl af. Prisen belønner "det omh …

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

"Den bedste rødvin i verden" var blandt andre ordene, som denne vin kunne tage med hjem fra The international Wine Challenge i år. I den prestigefyldte konkurrence fighter intet mindre end 10.000 vine om verdensmesterskabet. La Clappe kunne løfte trofæet denne gang efter blindsmagningen. Udmærkelsen er en internationel ankerkendelse og er ikke til at tage fejl af. Prisen belønner "det omhyggelige arbejde i vinmarken og i kældrene samt Gérard Bertrands ihærdige engagement for biodynamisk vindyrkning og beskyttelse af biodiversiteten". Stort tilykke til Gérard Bertrand og La Clape. 
Flot rubinrød farve i glasset med en intens og fyldig aroma af røde bær og krydderier. Du får fine, bløde tanniner, som går flot i spænd med med de frugtrige noter og vinens friske præg. 

Detaljer
Type Rødvin
Drue Syrah
Land Frankrig
Producent Gerard Bertrand
Producent Gerard Bertrand
Dyrkningsmetode Biodynamiske Druer
Proptype Kork
Alkoholprocent 15,50%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2017
Serveringsforslag Vildt
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2017 La Clape Chateau L'Hospitalet

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.