En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2016 Château Piaut Sauternes

Varenummer:
2016 Château Piaut Sauternes
DKK  189,00
Sauternes er en fransk sød vin fra Sauternais-regionen i Graves-sektionen i Bordeaux. Sauternes er lavet af Sémillon, Sauvignon blanc og Muscadelle druer, der er blevet påvirket af Botrytis cinerea, også kendt som ædelråd.I dag er det 5. generation, der er ansvarlig for det historiske og meget smukke Château Piaut.Slottet, der hører til blandt det bedre selskab i Sauternes, lader heller ik …

Se flere detaljer

På lager

Sauternes er en fransk sød vin fra Sauternais-regionen i Graves-sektionen i Bordeaux. Sauternes er lavet af Sémillon, Sauvignon blanc og Muscadelle druer, der er blevet påvirket af Botrytis cinerea, også kendt som ædelråd.

I dag er det 5. generation, der er ansvarlig for det historiske og meget smukke Château Piaut.

Slottet, der hører til blandt det bedre selskab i Sauternes, lader heller ikke de store slotte noget efter i vinfremstillingen, hvor drueplukkerne under høsten går de 6 ha vinmarker igennem 4-5 gange for udelukkende at plukke de bedste druer.

I vineriet gæres mosten ud på store temperaturkontrollerede tanke, hvorefter vinen lægges på egetræsfade i op til 18 måneder, før vinen filtreres og frigives til salg. 

Duften har toner af eksotiske frugter og krydderier. Smagen er fyldig og sød med en meget diskret syre.  

Detaljer
Type Dessert
Drue Muscadelle, Sauvignon Blanc, Sémillon
Land Frankrig
Område Bordeaux
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2016
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2016 Château Piaut Sauternes

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.