En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2014 Clos De Jacobins, Saint Emilion

Varenummer:
2014 Clos De Jacobins, Saint Emilion-1
DKK  545,00
Med Clos des Jacobins i glasset, har du mulighed for at smage toppen af hele Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion. Dette lille slot frembringer en enestående vin år efter år.Clos de Jacobins nærmest garant for fremragende Merlot-vin med elegance og saftig fylde. Tilmed en vin med et enormt lagringspotentiale. Slottet Clos de Jacobins er en lille skøn familieforretning med en h …

Se flere detaljer

På lager

Med Clos des Jacobins i glasset, har du mulighed for at smage toppen af hele Grand Cru Classé klassifikationen i Saint-Émilion. Dette lille slot frembringer en enestående vin år efter år.

Clos de Jacobins nærmest garant for fremragende Merlot-vin med elegance og saftig fylde. Tilmed en vin med et enormt lagringspotentiale. 

Slottet Clos de Jacobins er en lille skøn familieforretning med en helt perfekt beliggenhed i hjertet af selveste Saint-Émilion. Lige her på perfekte marker stortrives Merlot-druen, der er fundamentet for vinene herfra. I den absolutte elite i klassifikationen Grand Cru Classé bor altså Clos de Jacobins, og denne kan roligt betegnes som en af de førende ejendomme i Saint-Émilion. 

Siden 2004 har Magali og Thibaut Decoster stået i spidsen for Clos des Jacobins, og sammen har de omstruktureret vingården, renoveret slottet og kælderen samt moderniseret vinfremstillingsfaciliteterne. I september 2020 ved Decanters store Saint-Émilion-smagning vippede Clos de Jacobin navne som Angélus, Ausone, Cheval Blanc og Figeac af pinden. Hvor en flaske Ausone eller Angélus nemt kan koste flere tusinde kroner, får du altså her vin til under 500,00 kr. Det kan vi lide! 

Detaljer
Type Rødvin
Drue Petit Verdot
Land Frankrig
Område Bordeaux
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 14,00%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2017
Emballagetype Glas
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2014 Clos De Jacobins, Saint Emilion

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.