En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2014 Chateau Trillol

Varenummer:
2014 Chateau Trillol
DKK  129,00

Chateau Trillol produceres som sagt af familien Sichel, som også producerer Chateau Angludet i magiske Margaucx. Men de ejer altså også denne lille perle i sydfranske Corbiéres. Og det er altså en bragende god vin på et blend af Syrah, Grenache og Carignan, som kommer fra vinstokke med alder på næsten 40 år! Herefter lagres vinen i op til 12 måneder på franske egetræsfade. I mine ø …

  • Køb 6 for DKK  75,00 pr styk og spar 42%

Se flere detaljer

På lager - dag til dag levering

Chateau Trillol produceres som sagt af familien Sichel, som også producerer Chateau Angludet i magiske Margaucx. Men de ejer altså også denne lille perle i sydfranske Corbiéres. Og det er altså en bragende god vin på et blend af Syrah, Grenache og Carignan, som kommer fra vinstokke med alder på næsten 40 år! Herefter lagres vinen i op til 12 måneder på franske egetræsfade. I mine øre skriger det højt af kvalitet ????

Denne årgang fra 2014 er yderst udtryksfuld med en sprød næse af moden sort frugt, solbær, svesker og lette toner af krydderi. Elegant og smidig fylder den hele mundhulen med skøn frugt, og den afstemte syre og dette lille bid fra tanninerne afbalancerer vinen til perfektion. Samtidig afspejler vinene det generøse solskin, som regionen er så kendt for, og den kølige rankhed i vinen skyldes vinmarkernes højde over vandet. En fin årgang som kan drikkes allerede nu, men også har mange år foran sig. Server den ved 17-18 grader i et Riedel Old World Syrah og hør englene synge ????

Lige nu og indtil søndag den 31. maj kan 6 flasker af Chateau Trillol blive dine for bare 450,00 kr. Normalprisen er 129,00 kr. pr. flaske, så det betyder altså en besparelse på hele 324,00 kr.

Slå til nu! Det er trods alt et begrænset parti! 

Detaljer
Type Rødvin
Drue Syrah
Land Frankrig
Producent Sichel
Producent Glenmorangie Distillery
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Årgang 2014
Serveringsforslag Mørkt kød
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2014 Chateau Trillol

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.