En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

2012 La Grola, Allegrini

Varenummer:
2012 La Grola, Allegrini
DKK  250,00
La Grola er en af de ældste og mest berømte Valpolicella-vinmarker og ligger nær byen Sant’Ambrogio. De 30 ha. vin ligger på toppen af en skråning, i en højde af ca. 300 m.o.h., med unikke, milde klimatiske forhold, en fattig, stenrig jordbund ved overfladen og lag af kalk, kalium, calcium og jern i dybden. Dette giver karakterfulde, strukturerede og mineralske vine, som samtidig får mass …
  • Køb 3 for DKK  150,00 pr styk og spar 40%

Se flere detaljer

På lager
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

La Grola er en af de ældste og mest berømte Valpolicella-vinmarker og ligger nær byen Sant’Ambrogio. De 30 ha. vin ligger på toppen af en skråning, i en højde af ca. 300 m.o.h., med unikke, milde klimatiske forhold, en fattig, stenrig jordbund ved overfladen og lag af kalk, kalium, calcium og jern i dybden. Dette giver karakterfulde, strukturerede og mineralske vine, som samtidig får masser af sprødhed, frugt og velour, takket være vinmarkens gode eksponering mod sydøst og en afkøling fra den nærliggende Gardasøen.

Da man genplantede hovedparten af marken i 1979 med Corvina (Veronese), brugte man Guyot opbindingssystemet, som dengang var nyt for området, samt en tæt beplantning på 4.200 vinstokke/ha. Ved en senere beplantning i 1998 brugte man endda 6.500 vinstokke/ha., hvilket giver mulighed for at producere få klaser pr. vinstok, men til gengæld mere koncentrerede og komplekse vine. Ud over Corvina, dyrker man også Oseleta.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Corvina
Land Italien
Område Veneto, Valpolicella
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Kork
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 0,75 ltr
Årgang 2012
Emballagetype Papkasse
Serveringsforslag Mørkt kød
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2012 La Grola, Allegrini

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.