En butik med sjæl -

Find os her

Fast lav fragt på 59 DKK

Gratis fragt ved køb over 1.000,-

Hurtig levering: 1 - 3 hverdage

Toggle Nav

Velkommen til

Du skal være 18 år for at købe varer indeholdende alkohol på Dahlsvinhandel.dk

Er du over 18 år?

Errazuriz Estate Reserva Syrah

Varenummer:
Errazuriz Estate Reserva Syrah
DKK  90,00
Dejlig frugt og en rund, let krydret smag med bløde tanniner. Her er en kraftig fadlagring, men den er flot integreret, og den giver både vinen blødhed og pondus.Errazuriz er grundlagt i 1870. Alle druer høstes fra egne marker, hvilket ellers sjældent ses i Chile. Men med et stort antal marker af misundelsesværdig kvalitet og beliggenhed i både Aconcagua Valley, der betragtes som Chiles all …

Se flere detaljer

På lager

Dejlig frugt og en rund, let krydret smag med bløde tanniner. Her er en kraftig fadlagring, men den er flot integreret, og den giver både vinen blødhed og pondus.

Errazuriz er grundlagt i 1870. Alle druer høstes fra egne marker, hvilket ellers sjældent ses i Chile. Men med et stort antal marker af misundelsesværdig kvalitet og beliggenhed i både Aconcagua Valley, der betragtes som Chiles allerbedste rødvinsområde, og i Casablanca Valley, der er landets absolut bedste hvidvinsområde, er det druemæssige fundament i orden. Og det kommer til udtryk i vinens kvalitet. 

I grove træk opdeler huset Errazuriz sine vine i fire kategorier:
Estate: Husets basisfundament, hvor kvalitetsniveauet allerede ligger et hestehoved foran mange andre chilenske vinhuses ”luksusudgaver”.
Reserva: Fra specialudvalgte marker. En videreudvikling af Estate-vinene, ofte med lidt længere/intens fadlagring.
Specialiteter: F.eks. Single Vineyard, Wild Fermented, Organic og Late Harvest.
Icon wines: Tilhører ikke alene den chilenske vinelite, men også verdenseliten.

Man forsøger at lave vine med personlighed, som ikke ligner fransk vin til billigere penge eller andre chilenske vine. Karakteren i den chilenske jordbund vil man ikke løbe fra, og som både husets viticulturist og chief winemaker udtrykker det, når de ved Pinot Noir-smagninger bliver mødt med kritiske kommentarer om, at Errazuriz’s Pinot Noir vine overhovedet ikke smager af Bourgogne: ”Hvem har sagt, at den skulle det? Det, du smager, er chilensk Pinot Noir. Vores Cabernet Sauvignon smager heller ikke af Napa Valley eller af Pauillac. De smager af det land, de kommer fra og gror i. Sjælen er med, og det er vi stolte over.” Netop det citat er kendetegnende for den historie, ambition og stolhed, som man forbinder med Errazuriz. 

Udover de ovennævnte marker i det nordlige Aconcagua og i Casablanca ejer Errazuriz store marker i det meget sydligt beliggende vinområde, Curico. Klimaet hernede er – ulogisk nok – varmere end i de nordlige områder, så det er ikke herfra, man ser husets største og mest komplekse vine, med mindre de er lavet på Merlot, som klarer sig rigtig godt her.

Detaljer
Type Rødvin
Drue Syrah
Land Chile
Område Aconcagua Valley
Producent Vina Errazuriz S.A.
Dyrkningsmetode Traditionel
Proptype Skruelåg
Alkoholprocent 13,50%
Flaskestørrelse 3/4 ltr
Emballagetype Papkasse
Serveringsforslag Mørkt kød
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Errazuriz Estate Reserva Syrah

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstfølgende hverdag, som vi sender en skriftlig ordrebekræftelse. Vi opkræver ikke betaling før varen afsendes fra vort lager. Du kan læse mere om vores fragtomkostninger www.dahlsvinhandel.dk Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering. Ordrer leveres normalt som postpakke via Post Danmark og kan følges i deres Track & Trace system. Forsendelsens nummer får du via din personlige ordrestatus på vores hjemmeside. Pakken leveres til din dør eller nærmeste Post Danmark postkontor, hvis du ikke er hjemme.

Du modtager desuden en e-mail med pakkens forsendelsesnummer, når vi afsender din ordre.

Hvis leverancen bliver markant forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom pr. e-mail.

Ved levering til privatadresse er det nødvendig at lave en bemærkning om, hvor varen kan stilles i tilfælde af, at fragtmanden ikke finder nogen hjemme.